Manchester United vs Arsenal

Den här helgen är det dags för en ny omgång stora matcher, utan någon avbrott i schemat. Helgens största match äger rum på Old Trafford, där ett återuppståndat Manchester United tar emot Arsenal, som har ett 100-procentigt resultat efter fem matcher.

Antony kommer att träna med sina nya lagkamrater i Manchester United för första gången i dag, har Erik Ten Hag bekräftat. Den brasilianske yttern, som slutförde sin övergång till klubben i torsdags, kommer att delta i fredagens lagträning på Carrington innan managern beslutar om han är redo att tas med i truppen till söndagens match mot Arsenal.

Ten Hag har sagt att Antony är ivrig att göra debut för sin nya klubb och att han kommer att få alla möjligheter att göra det. Holländaren varnade dock för att 22-åringen fortfarande håller på att anpassa sig till sin nya omgivning och kanske inte är redo att starta en match ännu.

Ten Hags presskonferens inför Arsenal-matchen hölls på King Power Stadium på torsdagskvällen. Han gav en uppdatering om Antony och sade att han hade gjort sitt första träningspass den dagen och att han skulle ha ytterligare ett lagpass på fredag.

Fler PL matcher under helgen

Aston Villa står inför en tuff utmaning om de ska få ut något av sin match mot Manchester City, som ser ut att vara ostoppbara tack vare Erling Haaland. Chelsea kan ge Pierre-Emerick Aubameyang debut mot West Ham, medan Spurs hoppas kunna förlänga sin obesegrade svit mot Fulham.

Lämna en kommentar